Zuurstof

17 uur 14min
Kay Scarpetta
bookCoverFor

Beschrijving van het boek

Zuurstof is het eenentwintigste boek uit de bloedstollende bestsellerserie rond wetsdokter Kay Scarpetta van auteur Patricia Cornwell. Deze serie, bestaande uit meer dan 20 bloedstollende crime-thrillers, betekende Patricia Cornwell’s doorbraak als grondlegger van de pathologisch-anatomische thriller.

Op het sportveld van het MIT wordt een lijk, bedekt met een felgekleurd fluorescerend poederlaagje, gevonden en er is geen enkel spoor van de mogelijke dader te traceren. Tijdens het onderzoek wordt het lijk geïdentificeerd als Gail Shipton, een studente informatica. Maar voor alle andere mogelijke aanwijzingen tasten Kay Scarpetta en rechercheur Pete Marino in het duister: de studente lijkt te zijn verstikt, maar bewijzen hiervoor zijn er allerminst.

Een korte tijd geleden zijn in Washington drie jonge vrouwen op dezelfde wijze — bedekt onder een felgekleurde poederlaag — aangetroffen. Kay’s echtgenoot Benton onderzoekt deze moorden. Weet hij er meer van? Zou er een verband bestaan tussen deze moorden? Zouden deze moorden het werk kunnen zijn van één en dezelfde moordenaar?

Voorlezer(s):

Deel:

21

Tijd luisterboek:

17 uur 14min

Talen:

Nederlands

Gepubliceerd:

1-3-2022

Uitgever luisterboek:

Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij

ISBN luisterboek:

9789024599875