Wonderen manifesteren

De weg van angst naar liefde

- Willemijn Welten

Beoordeling 4.7
5 uur 56min
bookCoverFor

Overzicht

Manifesteer een leven dat beter is dan jij nu kunt bedenken

Wat als je elke dag zou voelen dat alles precies is zoals het moet zijn? Als jij echt elke situatie door de bril van liefde kan zien in plaats van angst? Dat je de voldoening niet buiten jezelf zoekt, maar in jezelf vindt en je dingen manifesteert die beter zijn dan jij nu kan bedenken?

In het boek Wonderen manifesteren leer je het innerlijk geluk toe te laten in je leven. Als je jouw intentie daarop zet, dan kan jouw droomleven zich ontvouwen. Ook al weet je nog niet hoe dat eruit ziet of hoe dat dan gaat gebeuren.

Willemijn Welten deelt in haar nieuwste en meest persoonlijke boek haar verhaal, vanaf het moment dat ze diepe angst ervaarde tot aan nu: ze is gelukkig en heeft het gevoel dat alles precies is zoals het moet zijn. Voelt ze dat altijd zo? Nee, maar het boek Een cursus in wonderen leert haar hoe ze telkens terug kan komen bij dat gevoel. De lessen die Willemijn zelf hebben geholpen, heeft ze voor dit boek vertaald naar praktische en nuchtere tools. Zodat ook jij elke dag die weg kunt maken van angst naar liefde en een leven kunt manifesteren dat beter is dan je nu kunt bedenken.

Willemijn Welten (1986) is bestsellerauteur, ondernemer en dé manifestatie-expert van Nederland. Ze schreef de bestseller Manifesteren kun je leren, maakte twee kaartendecks en de populaire podcast: Wonderen Manifesteren. Na meerdere opleidingen in Zuid-Amerika en bij Gabrielle Bernstein in New York startte ze haar eigen onderneming waarmee ze iedereen leert hoe je je eigen leven kunt creëren.

Voorlezer(s):

Soort:

Luisterboek

Tijd luisterboek:

5 uur 56min

Talen:

Nederlands

Gepubliceerd:

13-12-2022

Uitgever luisterboek:

Spectrum

ISBN luisterboek:

9789000386512

© 2022 Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum (Luisterboek)

Wat anderen vinden

Recensies over Wonderen manifesteren – Luisterboek

💜💜💜💜

Maja

Zo af en toe geluisterd en dan werden precies op het juiste moment bepaalde onderwerpen aangesneden of zinnen gezegd… onvoorstelbaar. Magisch boek!

Lisanne

Mooie lessen zitten in het boek, met liefde als uitgangspunt. Als luisterboek is dit heel prettig met de gebedjes en meditaties

Ayu

Wat een fantastisch boek. Ik heb samen met het fysiek boek en een markeerstift en de luister versie jou boek gelezen beluisterd. Ik ben verliefd op dit boek. ♥️ Willemijn, je bent een engel . Je bent oprecht de Nederlandse Gabrielle Bernstein voor mij. Liefde voor jou.

Sabriena