Woman- Lucy Woesthoff

Beoordeling 4.8
3 uur 37min
bookCoverFor

Overzicht

Een ode aan sisterhood van een geboren schrijfster.
Lucy Woesthoff eert in haar debuut Woman de magische band tussen vrouwen. Een connectie die dwars door alle lagen en generaties gaat. En zelfs leven en dood overstijgt.
De Britse Lucy ondervindt de kracht van sisterhood wanneer ze verliefd wordt op een Nederlandse man. Een weduwnaar, Dinand Woesthoff, met wiens verlies heel Nederland meeleeft: de dood van de geliefde actrice Guusje Nederhorst. Lucy is nog maar vierentwintig als ze in zijn leven en dat van zijn zoontje komt. Maar ze beseft al snel: de enige manier om liefde te vinden in verdriet en toekomst in verlies, is verbinding maken. Verbinding met Guusje. Van vrouw tot vrouw.
Met het verstrijken der jaren, ervaart Lucy op meer manieren de kracht van de vrouw. Zeker wanneer ze na drie zoons moeder wordt van dochter Leia Guusje. Een gebeurtenis die de tijd rijp maakt voor deze ode aan sisterhood. Want mannen zijn fantastisch en een groots onderdeel van ons leven – Lucy heeft er zelf thuis vier rondlopen – maar vrouwen, sorry heren, zijn magisch. Het zijn vrouwen die vrouwen het beste begrijpen, opvangen, helen én verder brengen.
Woman is een inspirerend en ontroerend boek over bepalende momenten, kwetsbaarheden, kracht en levenservaring. Een ode aan alle vrouwen. Opgetekend door een geboren schrijfster.
De Britse Lucy Woesthoff woont sinds 2005 in Nederland. Zij is moeder van vier kinderen en mede-eigenaar van Dromenjager, het mediabedrijf achter onder andere kindermerken Woezel & Pip en Huggy Buddha. Ze woont in Den Haag met haar man Dinand, hun drie zoons, dochter, hond Kara en kat Meisje.

Auteur(s):

Voorlezer(s):

Soort:

Luisterboek

Tijd luisterboek:

3 uur 37min

Talen:

Nederlands

Gepubliceerd:

1-10-2020

Uitgever luisterboek:

Spectrum

ISBN luisterboek:

9789000376421

© 2020 Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum (Luisterboek)

Wat anderen vinden

Recensies over Woman – Luisterboek

Mooi!

Tina

Fantastisch mooi boek en heel fijn om te luisteren.

Georgine

Ongelofelijk fan van Lucy en dit boek! ❤️

Stephanie

Wat een open, mooi, kwetsbaar, authentiek gesproken boek. Prachtige woorden, zinnen en uitingen vanuit de ziel. Het raakt mij enorm, vooral de vele herkenbare vormen. Blij en dankbaar dat ik dit heb mogen beluisteren. Wat een mooi mens! Liefs Angel, made in England, born in the Netherlands ☺️ 🌹

Angèle

Wat een prachtig boek en wat een bewondering heb ik toch voor Lucy. Een prachtige vrouw die alles zo open en vanuit het hart deelt. Alsof je er een vriendin bij hebt, een aanrader dus!

Fenna

Boek vond ik al mooi vandaag met kippenvel geluisterd en dat met deze temperaturen

Lisa