Wat ik eerder had willen weten- Marian Mudder

Beoordeling 4.8
5 uur 46min
bookCoverFor

Overzicht

Het grote publiek kent haar als actrice uit Baantjer en Flikken Maastricht, maar Marian is ook al meer dan tien jaar therapeut, gespecialiseerd in angstproblematiek.

Jarenlang had Marian last van angst en onzekerheid. Ze probeerde alle mogelijke therapieën en las talloze zelfhulpboeken. Inmiddels is ze naast ervaringsdeskundige ook therapeut.

In Wat ik eerder had willen weten vind je het beste van wat ze door de jaren heen aan kennis en wijsheid heeft vergaard. Het staat vol kleine en grote liefdevolle duwtjes in de richting van een zorgelozer leven: theorie over de werking van je brein, zelfonderzoek, oefeningen, stressmanagementtechnieken zoals eft, note to self-lijstjes en tips & tricks.

Marian Mudder is therapeut, schrijver en actrice. Eerder schreef ze onder meer de romans Geluksblind en De perfecte minnares. In 2017 verscheen haar boek Sofasessies. Hoe therapie mij niet heeft geholpen en vooral waarom niet.

Bij dit boek hoort een ondersteunende website met o.a. instructiefilmpjes: marianmudder.nl.

Auteur(s):
Verteller(s):
Soort:
Luisterboek
Tijd luisterboek:
5 uur 46min
Talen:
Nederlands
Gepubliceerd:
30-3-2022
Uitgever luisterboek:
Ambo/Anthos B.V.
ISBN luisterboek:
9789026360817

Wat anderen vinden

Recensies over Wat ik eerder had willen weten – Luisterboek

Heel verhelderend. En goed te begrijpen zoals Marian het met een fijne stem vertelt. Verplicht op de boekenlijst zou ik zeggen. Noodzakelijk goed. 🤗

Ella

Dit boek zou iedereen moeten lezen!

Daphne

Boek dat iedereen verplicht zou moeten lezen. Wat een topper!

Monique

Fantastisch!

Melika

Leerzaam luisterboek. Fijn voorgelezen.

Nienke

Leuke verfrissende zelfhulp voorgelezen door schrijster met heel fijne stem. Echt chille eye opener.

Sander

De titel is zo kloppend! Het resoneert volledig. Marian Mudder heeft een fijne stem om naar te luisteren en brengt je, samen met dit boek, verder in je persoonlijke ontwikkeling! Bedankt Marian.

Mirella

1 van de 1e zelfhulpboeken die zeer makkelijk uit te lezen en op te volgen is. Soms zeer rake zinnen die je ogen echt openen. Niet alles beklijft maar de diepere boodschap is heel helder en behoorlijk down to earth. Bedankt Marian.

Marco

Prachtig vertelt en ik heb er veel aan. Ga het nogmaals luisteren

karin