Wat ik eerder had willen weten

Over angst, zelfliefde en acceptatie

Beoordeling 4.7
5 uur 46min
bookCoverFor

Beschrijving van het boek

Het grote publiek kent haar als actrice uit Baantjer en Flikken Maastricht, maar Marian is ook al meer dan tien jaar therapeut, gespecialiseerd in angstproblematiek.

Jarenlang had Marian last van angst en onzekerheid. Ze probeerde alle mogelijke therapieën en las talloze zelfhulpboeken. Inmiddels is ze naast ervaringsdeskundige ook therapeut.

In Wat ik eerder had willen weten vind je het beste van wat ze door de jaren heen aan kennis en wijsheid heeft vergaard. Het staat vol kleine en grote liefdevolle duwtjes in de richting van een zorgelozer leven: theorie over de werking van je brein, zelfonderzoek, oefeningen, stressmanagementtechnieken zoals eft, note to self-lijstjes en tips & tricks.

Marian Mudder is therapeut, schrijver en actrice. Eerder schreef ze onder meer de romans Geluksblind en De perfecte minnares. In 2017 verscheen haar boek Sofasessies. Hoe therapie mij niet heeft geholpen en vooral waarom niet.

Bij dit boek hoort een ondersteunende website met o.a. instructiefilmpjes: marianmudder.nl.

Auteur(s):

Voorlezer(s):

Tijd luisterboek:

5 uur 46min

Talen:

Nederlands

Gepubliceerd:

30-3-2022

Uitgever luisterboek:

Ambo/Anthos B.V.

ISBN luisterboek:

9789026360817

Wat anderen vinden

Recensies over Wat ik eerder had willen weten –
Luisterboek

Wat heerlijk om dit boek te kunnen luisteren. Ik ga hem volgende maand nog eens beluisteren om te evalueren of ik dingen anders benader.

Jolien

Het boek is een enorme drive geweest voor mij om verder te gaan met mijn meditatie. Vooral nu in deze periode waarin ik veel leer over mijzelf en het leven. Waarin ik zie dat mindset het leven is. Kortom dit boek was mijn eerste luisterboek en ik ben dankbaar dat ik mijzelf er toegezet heb om te gaan groeien in het leven

Mabel

Onwijs tof dat het voorgelezen is door Marian zelf. Wat een geweldig boek, nu al 2x geluisterd

lammert

Zoveel wake up call door deze prachtige boek. Ik voel me weer energiek en kan weer positief denken en wat een fijne rustige stem. Luisteren lekker tijdens je pauze of wanneer je de tijd heb om rustig te zitten en maak de tijd voor jezelf! Marian heeft helemaal gelijk! Echte aanraden voor diegene die in de diep zitten of in de burn out zoals ik.

Nantie