Wat ik eerder had willen weten- Marian Mudder

Beoordeling 4.7
5 uur 46min
bookCoverFor

Overzicht

Het grote publiek kent haar als actrice uit Baantjer en Flikken Maastricht, maar Marian is ook al meer dan tien jaar therapeut, gespecialiseerd in angstproblematiek.

Jarenlang had Marian last van angst en onzekerheid. Ze probeerde alle mogelijke therapieën en las talloze zelfhulpboeken. Inmiddels is ze naast ervaringsdeskundige ook therapeut.

In Wat ik eerder had willen weten vind je het beste van wat ze door de jaren heen aan kennis en wijsheid heeft vergaard. Het staat vol kleine en grote liefdevolle duwtjes in de richting van een zorgelozer leven: theorie over de werking van je brein, zelfonderzoek, oefeningen, stressmanagementtechnieken zoals eft, note to self-lijstjes en tips & tricks.

Marian Mudder is therapeut, schrijver en actrice. Eerder schreef ze onder meer de romans Geluksblind en De perfecte minnares. In 2017 verscheen haar boek Sofasessies. Hoe therapie mij niet heeft geholpen en vooral waarom niet.

Bij dit boek hoort een ondersteunende website met o.a. instructiefilmpjes: marianmudder.nl.

Auteur(s):

Voorlezer(s):

Soort:

Luisterboek

Tijd luisterboek:

5 uur 46min

Talen:

Nederlands

Gepubliceerd:

30-3-2022

Uitgever luisterboek:

Ambo/Anthos B.V.

ISBN luisterboek:

9789026360817

Wat anderen vinden

Recensies over Wat ik eerder had willen weten – Luisterboek

Marion Mudder heeft het boek op hele fijne wijze geschreven en heeft mij er geholpen om meer te weten over hoe mijn brein werkt. Daarnaast heeft ze een erg fijne stem om naar te luisteren.

Feline

Heel fijn boek ga ik zeker nog eens luisteren of lezen.

Carola

Rustige en duidelijke stem van Marian. Ervaringsdeskundige èn deskundige ervaringen deelt en de kijk hierop. Praktisch boek met medische onderzoeken en hoe je hier mee om kan gaan. Met uitgangspunten van bijv. en o.a. het effect van meditatie.

Daphne

Fijn om wat ik al een beetje wist in 1 boek te vinden en nog duidelijker te hebben voor mezelf wat op elkaar aansluit. Ook een prettige stem om naar te luisteren.

Jisca

Mooie informatie

Raheleh

😍🤩😍

Kirsten

Down to earth maar wel heel verhelderend! Dit zou iedereen moeten lezen.

Nienke

Goede inzichten door het boek ✨️

Romy

Heel verhelderend. En goed te begrijpen zoals Marian het met een fijne stem vertelt. Verplicht op de boekenlijst zou ik zeggen. Noodzakelijk goed. 🤗

Ella

Dit boek zou iedereen moeten lezen!

Daphne

Boek dat iedereen verplicht zou moeten lezen. Wat een topper!

Monique

Fantastisch!

Melika

Leerzaam luisterboek. Fijn voorgelezen.

Nienke

Leuke verfrissende zelfhulp voorgelezen door schrijster met heel fijne stem. Echt chille eye opener.

Sander

De titel is zo kloppend! Het resoneert volledig. Marian Mudder heeft een fijne stem om naar te luisteren en brengt je, samen met dit boek, verder in je persoonlijke ontwikkeling! Bedankt Marian.

Mirella