Wanneer je lichaam nee zegt- Gabor Maté

13 uur 11min
bookCoverFor

Overzicht

"Wanneer je lichaam nee zegt' van Gabor Maté is een wereldwijd bekend standaardwerk over de onlosmakelijke koppeling tussen lichaam en geest. Nu eindelijk in het Nederlands vertaald!

Gabor Maté houdt ons in Wanneer je lichaam nee zegt (When the Body says No) een confronterende spiegel voor, waardoor we gaan inzien dat verborgen stress desastreuze gevolgen voor onze gezondheid kan hebben. Wanneer we geen nee durven zeggen tegen onze door stress geregeerde manier van leven, zal ons lichaam dat uiteindelijk voor ons doen. We raken uitgeput en ontwikkelen onder andere hart- en vaatziekten, artritis, kanker en MS.

Gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en aan de hand van vele voorbeelden en verhalen uit zijn eigen huisartsenpraktijk en zijn werk in de palliatieve en verslavingszorg, geeft Maté antwoord op vragen over de rol die de mind-bodyconnectie speelt in het ontwikkelen van lichamelijke en geestelijke ziektes. Hij geeft overtuigend bewijs voor deze link en laat bovenal zien dat wij allemaal de wijsheid bezitten om onszelf te helen: Als het lichaam nee zegt ..."

Auteur(s):

Voorlezer(s):

Vertaler(s):

Jörgen van Drunen

Soort:

Luisterboek

Tijd luisterboek:

13 uur 11min

Talen:

Nederlands

Gepubliceerd:

9-2-2022

Uitgever luisterboek:

VBK Media

ISBN luisterboek:

9789020217926