Voeten in het stopcontact - #metznallen lekkerder leven

Beoordeling 4.6
3 uur 58min
Kopzorgen
bookCoverFor

Beschrijving van het boek

Een jaar of tien geleden ging bij mij het lampje uit. Opgebrand, zei de dokter. Belachelijk, dacht ik. Ik was 22! Maar daar had die burn-out (want dat was het) dus geen boodschap aan. Ik moest nodig met mijn voeten in het stopcontact. Opladen dus.

Sindsdien heb ik een missie: het leven van mijn dromen leiden en onderweg de tools verzamelen om mentaal lekker te blijven gaan. En dat lukt nu aardig. Hoe, dat vertel ik je in dit boek. Het gaat over een hoop verschillende dingen: van jezelf op één zetten tot weten dat je niet alleen bent (we doen het met z’n allen!), van mediteren tot alleen reizen, van anders werken tot sommige apps van je telefoon gooien. Allemaal superpraktisch en voor iedereen te doen, niks zweverigs aan.

Het belangrijkste doel: beste vrienden met jezelf worden. Klinkt misschien blegh, maar het maakte mijn leven ongelooflijk veel minder gestrest en veel leuker. En omdat ik dat jou ook gun, hoop ik dat je dit boek beluistert – en leeft. Liefs, Gwen.

Gwen van Poorten is presentatrice, programmamaker, YouTuber en heeft de populaire podcast #metznallen.

Voorlezer(s):

Serie:

Deel:

4

Tijd luisterboek:

3 uur 58min

Talen:

Nederlands

Gepubliceerd:

30-1-2023

Uitgever luisterboek:

Lind & Co

ISBN luisterboek:

9789180517621

Wat anderen vinden

Recensies over Voeten in het stopcontact - #metznallen lekkerder leven –
Luisterboek

Zo heerlijk puur voorgelezen door Gwen. En ondanks dat ik al behoorlijk wat ‘zelfhulpboeken’ heb gelezen vond ik het toch vernieuwend. Omdat het zo authentiek en nuchter is. Ik heb er echt van genoten!

Tessa

13 in een dozijn ‘zelfhulpboek’. Niet aan beginnen. Op je 30e moet je zo’n boek niet schrijven, omdat je zelf denkt dat je levenservaring hebt. Niet boekwaardig. Had maar wel geluisterd naar de tip van de psychiater die je afbrandt in je boek en was maar wel in een bejaardenhuis gaan helpen…

Thea

Hoop gezeik, en dooddoeners maar geen praktische tips. Echt voor geld verdienen geschreven niet om mensen te helpen. Erg vermoeiend om dat je hoop wat te leren :(

Natasja

Wat heerlijk boek met veel bruikbare tips. De ervaringen van Gwen zijn herkenbaar en de tips daardoor goed te plaatsen in mijn eigen leven.

Anne