Voeten in het stopcontact - #metznallen lekkerder leven- Gwen van Poorten

Beoordeling 4.7
3 uur 58min
Kopzorgen
bookCoverFor

Overzicht

Een jaar of tien geleden ging bij mij het lampje uit. Opgebrand, zei de dokter. Belachelijk, dacht ik. Ik was 22! Maar daar had die burn-out (want dat was het) dus geen boodschap aan. Ik moest nodig met mijn voeten in het stopcontact. Opladen dus.

Sindsdien heb ik een missie: het leven van mijn dromen leiden en onderweg de tools verzamelen om mentaal lekker te blijven gaan. En dat lukt nu aardig. Hoe, dat vertel ik je in dit boek. Het gaat over een hoop verschillende dingen: van jezelf op één zetten tot weten dat je niet alleen bent (we doen het met z’n allen!), van mediteren tot alleen reizen, van anders werken tot sommige apps van je telefoon gooien. Allemaal superpraktisch en voor iedereen te doen, niks zweverigs aan.

Het belangrijkste doel: beste vrienden met jezelf worden. Klinkt misschien blegh, maar het maakte mijn leven ongelooflijk veel minder gestrest en veel leuker. En omdat ik dat jou ook gun, hoop ik dat je dit boek beluistert – en leeft. Liefs, Gwen.

Gwen van Poorten is presentatrice, programmamaker, YouTuber en heeft de populaire podcast #metznallen.

Voorlezer(s):

Soort:

Luisterboek

Serie:

Deel:

4

Tijd luisterboek:

3 uur 58min

Talen:

Nederlands

Gepubliceerd:

30-1-2023

Uitgever luisterboek:

Lind & Co

ISBN luisterboek:

9789180517621

Wat anderen vinden

Recensies over Voeten in het stopcontact - #metznallen lekkerder leven – Luisterboek

Love gwen

Evelyn

Erg leuk boek. En fijne stem om te luisteren!

Jose

Heerlijke stem en mooi boeiend boek. Veel herkenbaar. Nu ket mezelf aan de slag.

Koh

Mooi boek, en extra tof dat het wordt voorgelezen door Gwen zelf

Floor

Fantastisch boek! Down to earth moeilijke zaken bespreken! Heel fijn

Charissa

Een boek vol heerlijke soms wat pijnlijke 'oh-ja' momenten. Fijn hoe Gwen het pakkend toelicht. Ik volg Gwen al sinds de eerste meditatie challenge. Dit is wat mij betreft de kers op de taart. Lezen/luisteren dus 😊

Demi

Gwen, bedankt voor het boek met jouw verhaal die wellicht ook het verhaal van andere mensen kan veranderen. Ik zal dit boek aanbevelen aan mensen die zelf in de knoop zitten of een beetje sturing nodig hebben. Top!

Cheyenne

♥️

Ronak

Fantastisch, puur en een echte eye opener ❤️

Jaimy

Prachtig boek!

Julia

Mooi boek wat me inzichten heeft gegeven. Kleine stapjes! Leuk dat het ook door Gwen zelf voorgelezen wordt, haar enthousiasme komt daardoor nog meer naar voren.

Marlou