Schaduwdochter

Beoordeling 4.5
11 uur 48min
De acht kastelen
bookCoverFor

Beschrijving van het boek

In Schaduwdochter, het eerste deel in de Acht kastelen-serie van Rachel van Charante, stuit psycholoog Carmen tijdens een verhuizing naar kasteel Vorden op een groot familiegeheim van haar man. Voor ze het weet raakt ze verstrikt in het verhaal van Guusje, die in 1917 in Amsterdam voor haar zieke zusje probeert te zorgen. Dat is niet makkelijk: het leven in de stad is hard en werk vinden én houden lijkt onmogelijk. Het tij keert wanneer ze de steenrijke Hugo ontmoet, die haar een baantje aanbiedt op zijn landgoed... maar het lijkt te mooi om waar te zijn. Lukt het Guusje om zich staande te houden in haar nieuwe omgeving vol intriges en bedrog? En kan Carmen honderd jaar later de fouten uit het verleden alsnog rechtzetten?

Na de succesvolle romans Het schuilhuis en Het grachtenhuis slaat Rachel van Charante een nieuwe richting in met de adembenemende historische serie De acht kastelen, gebaseerd op acht kastelen in de Achterhoek, waar Schaduwdochter het eerste deel van is. Voor fans van Karen Swan.

'Een spannende, vlot geschreven roman. Zeer de moeite van het lezen waard.' - Nederlands Dagblad

'Een schitterend historisch verhaal vol rijke details dat je grijpt vanaf de eerste pagina.' - HRLM

Voorlezer(s):

Tijd luisterboek:

11 uur 48min

Talen:

Nederlands

Gepubliceerd:

9-10-2023

Uitgever luisterboek:

Xander Uitgevers B.V.

ISBN luisterboek:

9789401621038

Wat anderen vinden

Recensies over Schaduwdochter –
Luisterboek

Heel mooi verteld over de manier waarop ze in die tijd leefde. En je blijft luisteren, het is althans bij mij alsof ik zelf het mee maak zó ontzettend wordt je er in opgenomen. Een aanrader 👍🏻

Ranny