Schaduw

- Lucinda Riley

Beoordeling 4.7
19 uur 42min
De zeven zussen
bookCoverFor

Samenvatting van het boek

In Schaduw, het derde deel in de Zeven zussen-serie van Lucinda Riley, staat Star D'Aplièse op een keerpunt in haar leven. Na de dood van haar vader heeft ook zij, net als haar zussen, de opdracht gekregen om op zoek te gaan naar haar afkomst. Er is alleen één ding dat haar tegenhoudt: haar zusje CeCe, met wie ze alles deelt. Als ze uiteindelijk met lichte tegenzin naar Londen vertrekt, gaat een nieuwe wereld voor haar open.

Star ontdekt het bestaan Flore MacNichol, een onafhankelijke, geëmancipeerde vrouw die honderd jaar geleden leefde en die na haar jeugd op het Engelse platteland naar het bruisende Londen vertrok. Ze maakte daar kennis met nieuwe idealen en tradities en vond de ruimte om haar identiteit te ontplooien. Zal Star in Londen eenzelfde transformatie doormaken en eindelijk uit de schaduw van haar zusje kunnen stappen?Schaduw is het derde deel uit de achtdelige bestsellerserie over liefde, verlies en de zoektocht naar wie je werkelijk bent.

‘Een verslavende serie. Een zoektocht naar liefde en identiteit vol exotische locaties, glamour en mystiek. Heerlijk!’ – Margriet‘Leest als een trein.’ – Libelle

Auteur(s):

Voorlezer(s):

Soort:

Luisterboek

Deel:

3

Tijd luisterboek:

19 uur 42min

Talen:

Nederlands

Gepubliceerd:

25-7-2019

Uitgever luisterboek:

Xander Uitgevers B.V.

ISBN luisterboek:

9789401611299

Wat anderen vinden

Recensies over Schaduw – Luisterboek

Fijne, rustige, heldere stem die het personage van Star goed naar voren brengt

sabine

Erg leuk

Kim

De manier van voorlezen vond ik echt niet fijn en te gemaakt. Wel afgeluisterd zodat ik door kan naar het volgende deel

Marinda

Heel mooi boek!

Lobke