Parel

- Lucinda Riley

Beoordeling 4.8
17 uur 45min
De zeven zussen
bookCoverFor

Samenvatting van het boek

Parel, het vierde deel in de Zeven zussen-serie van Lucinda Riley, gaat over CeCe, die altijd het gevoel heeft gehad dat ze nergens echt bij hoorde. De dood van haar vader is een keerpunt in haar leven. Nu haar zusje Star, met wie ze altijd heel close was, een nieuw leven opbouwt met haar geliefde, voelt ze zich helemaal alleen.

Wanhopig verlaat CeCe Londen in een poging haar verleden te ontrafelen. De enige aanwijzing die ze heeft is een zwart-witfoto en de naam van een vrouw die honderd jaar eerder in Australië leefde. Via de prachtige stranden van het Thaise Krabi reist CeCe naar de ruwe vlaktes van Australië. Zal ze daar in de wildernis eindelijk haar geluk vinden?

Parel is het vierde deel uit de achtdelige bestsellerserie over liefde, verlies en de zoektocht naar wie je werkelijk bent.

‘Een verslavende serie. Een zoektocht naar liefde en identiteit vol exotische locaties, glamour en mystiek. Heerlijk!’ – Margriet‘Leest als een trein.’ – Libelle

Auteur(s):

Voorlezer(s):

Soort:

Luisterboek

Deel:

4

Tijd luisterboek:

17 uur 45min

Talen:

Nederlands

Gepubliceerd:

24-7-2019

Uitgever luisterboek:

Xander Uitgevers B.V.

ISBN luisterboek:

9789401611312

Wat anderen vinden

Recensies over Parel – Luisterboek

Prachtig

Esther Kolpa

Zeer verslavend, bleef maar luisteren.

Karin

Super mooi!

Lobke

De eerste 3 boeken gelezen. Ik vind de boeken eigenlijk een beetje te langdradig, gaan teveel in op details, waardoor er weinig voor je eigen fantasie over blijft. Wat mij betreft zou je met de helft ook het hele verhaal begrijpen. Toch triggert het ergens om de andere verhalen van de zussen wel te willen weten. Dus nu op deze manier in luisterboek, vind ik echt heerlijk, tijdens het huishouden, hond uitlaten of gewoon even relaxt zitten, win-win

Sissy