Ongekende gevoelens- Jonice Webb

7 uur 46min
bookCoverFor

Overzicht

In Ongekende gevoelens, Over emotionele bagage en de invloed daarvan op (volwassen) kinderen van Jonice Webb leer je de emotionele bagage vanuit je relatie met je ouders (en hun relatie met hun ouders) te herkennen en het patroon van ongekende emoties te doorbreken.

Wanneer er in je kindertijd weinig aandacht was voor jouw gevoelens, dan kun je daar in je latere leven behoorlijk mee worstelen. Als je emoties er niet mochten zijn heb je diep van binnen geleerd dat jij er ook niet mag zijn. Vaak wordt dit van generatie op generatie doorgegeven. Door dit gemis te herkennen begrijp je waarom je in je volwassen leven vastloopt op bepaalde levensthema’s.

Dit boek laat zien hoe je goed voor jezelf kunt zorgen en het patroon van ongekende emoties doorbreekt.

Jonice Webb in de inleiding van Ongekende gevoelens: "Dit boek is geschreven om je te helpen je bewust te worden van wat er niet is gebeurd in je jeugd, over dat wat je je niet herinnert. Want wat niet is gebeurd heeft veel meer invloed op wie jij als volwassene bent geworden dan al die gebeurtenissen die je je wel herinnert. Ongekende gevoelens laat je zien wat de gevolgen zijn van wat er niet is gebeurd: een onzichtbare kracht die kan doorwerken in je leven. Ik help je bepalen of je getroffen bent door deze onzichtbare kracht, en hoe je die kunt overwinnen als dat het geval is."

Auteur(s):

Voorlezer(s):

Vertaler(s):

Janke Greving

Soort:

Luisterboek

Tijd luisterboek:

7 uur 46min

Talen:

Nederlands

Gepubliceerd:

28-12-2021

Uitgever luisterboek:

VBK Media

ISBN luisterboek:

9789020218879

Wat anderen vinden

Recensies over Ongekende gevoelens – Luisterboek

Heel duidelijk geschreven. Zeer leerzaam. Eye-opener! Op een fijne manier voorgelezen.

Nicki