Omdat ik altijd al de jouwe was

- Emma Anna

13 uur 49min
bookCoverFor

Overzicht

Marly heeft sinds kort een baantje in een bar dankzij haar vriend Kelvin. Het verdient goed: ze kan er haar huur en enigszins fatsoenlijk eten mee betalen. Maar natuurlijk vindt Kelvin dat daar wel iets tegenover mag staan. Tja, wat verwachtte ze anders van een man? Een paar dagen na een vervelende gebeurtenis besluit ze, met haar ziel onder de arm, naar een gynaecologenpraktijk te gaan. En alsof het allemaal nog niet erger kan, blijkt haar arts een man te zijn.
Na een bezoek aan zijn spreekuur blijft de jonge vrouw die Marly heet door Robins hoofd spoken. Per stom toeval komt hij haar tijdens zijn dagelijkse hardlooprondje in Central Park tegen. Hij weet zeker dat Marly zich door het leven heen worstelt en wil haar onder zijn hoede nemen. Zijn aanbod valt niet in goede aarde. Begrijpelijk, natuurlijk, maar er is een reden waarom hij extra met haar begaan is. Robin blijkt echter de enige van hen tweeën te zijn die van die reden op de hoogte is…

Een age gap guardian romance over intimiteit, intense vriendschap, rouwverwerking en het vinden van een warm thuis.

Trigger warning: Dit verhaal bevat passages over geweld, seksueel misbruik, drugsgebruik, emotionele mishandeling en erotische scènes.

Auteur(s):

Soort:

Luisterboek

Tijd luisterboek:

13 uur 49min

Talen:

Nederlands

Gepubliceerd:

24-4-2023

Uitgever luisterboek:

Lind & Co

ISBN luisterboek:

9789180517935