Miracle Morning

6 gewoontes om je leven succesvoller te maken voor 08:00

- Hal Elrod

Beoordeling 4.5
5 uur 4min
bookCoverFor

Samenvatting van het boek

Wat hebben Oprah Winfrey, Bill Gates, Tony Robbins en Richard Branson met elkaar gemeen behalve dat ze een druk leven leiden en zeer succesvol zijn? Ze staan vroeg op en beginnen de dag met een uur voor zichzelf.

De internationale bestseller Miracle Morning van Hal Elrod heeft al tienduizenden mensen geholpen grote veranderingen in hun leven door te voeren. Zijn Miracle Morning Methode leerde hen een succesvoller maar vooral een rijker en bevredigender leven te leiden.

In deze praktische gids beschrijft Elrod hoe iedereen in 30 dagen aan de hand van zes nieuwe gewoontes kan werken aan meer focus, positiviteit, regelmaat en bewustzijn. En dat allemaal voor acht uur ’s ochtends!

Word wakker en besef hoeveel je kunt bereiken! Miracle morning geeft je de tijd die je nodig hebt voor jouw doelen, ongeacht hoe druk je bent.

Auteur(s):

Voorlezer(s):

Soort:

Luisterboek

Tijd luisterboek:

5 uur 4min

Talen:

Nederlands

Gepubliceerd:

6-12-2018

Uitgever luisterboek:

VBK Media

ISBN luisterboek:

9789021572451

Wat anderen vinden

Recensies over Miracle Morning – Luisterboek

Eerst stuk door schuiven, hoop bla bla voor dat bruikbare tips komen

Natasja

Heel interessant boek

Wybe

Wat een geweldig inspirerend boek. Leuk geschreven en mooi voorgelezen. Ik heb zin om ermee aan de slag te gaan. De schrijver heeft echt de intentie om te helpen en dat komt goed tot uiting in dit boek. Dit boek luisteren is je tijd meer dan waard.

Patricia

Heel motiverend en luistert lekker weg!

Julia