Mijn verhaal

Becoming

- Michelle Obama

Beoordeling 4.7
18 uur 5min
528 Pagina's
bookCoverFor

Overzicht

Michelle Obama is een van de meest iconische en inspirerende vrouwen van onze tijd. Als first lady - de eerste Afro-Amerikaanse - maakte ze het Witte Huis tot het meest gastvrije en warme in de geschiedenis, terwijl ze zichzelf ontplooide als een krachtig voorvechter voor gelijke rechten en kansen van (jonge) vrouwen.

In haar memoires neemt Michelle Obama haar lezers mee naar de rauwe southside van het Chicago van haar jeugd, vertelt zij kleurrijk over haar relatie met Barack Obama en zijn bewondering voor hem, is zij openhartig over de eisen van het moederschap en het vinden van een balans met haar carrière, en verhaalt zij levendig over de acht jaar dat zij samen met haar gezin op 's werelds beroemdste adres woonde. Eerlijk, ontwapenend en met humor beschrijft ze haar triomfen en tegenslagen en vertelt ze haar verhaal zoals zij het beleefd heeft.

Mijn verhaal - becoming is een buitengewoon intiem boek van een vrouw die voortdurend en glansrijk vele beproevingen doorstond, en wiens verhaal ons inspireert om hetzelfde te doen.

Auteur(s):

Voorlezer(s):

Vertaler(s):

Rob de Ridder

Soort:

Luisterboek, E-book

Tijd luisterboek:

18 uur 5min

Pagina's e-book:

528

Talen:

Nederlands

Gepubliceerd:

13-11-2018

Uitgever luisterboek:

Overamstel Uitgevers

ISBN luisterboek:

9789048847761

Uitgever e-book:

Overamstel Uitgevers

ISBN e-book:

9789048840779

Wat anderen vinden

Recensies over Mijn verhaal – Luisterboek, E-book

Mooi geschreven! Leerzaam en een fijne voorlees stem!

MacPack