Met heel mijn hart

Jezelf weer opbouwen na een verbroken relatie

- Esmée Noëlle van Rijn

Beoordeling 4.6
3 uur 22min
bookCoverFor

Samenvatting van het boek

Waar te beginnen als een jarenlange relatie verbroken wordt? Dat vroeg Esmée Noëlle van Rijn (@esmeenoelle op Instagram) zich af toen de vader van haar zoontje niet lang na zijn eerste verjaardag hun relatie verbrak. In Met heel mijn hart neemt Esmée je aan de hand van haar eigen verhaal mee door de rouw, verwerking en het opbouwen van een nieuw leven.

Esmée vertelt in alle openheid over het hele proces: van wat er niet goed ging in haar relatie tot de breuk zelf, over het verdriet, verschillende therapieën (van haptotherapie tot ayahuasca en van een familieopstelling tot een cacaoceremonie) en de machteloosheid die zij voelde. Maar ook over het co-ouderschap, het voorzichtig daten, het op haar bek gaan en weer doorgaan. Esmée greep de rouw aan om open te breken, zichzelf te ontwikkelen en weer gelukkig te worden. Want dat blijkt prima alleen te kunnen.

Soort:

Luisterboek

Tijd luisterboek:

3 uur 22min

Talen:

Nederlands

Gepubliceerd:

13-10-2022

Uitgever luisterboek:

VBK Media

ISBN luisterboek:

9789043925518

Wat anderen vinden

Recensies over Met heel mijn hart – Luisterboek

Een prachtig verhaal wat mij raakte. Zelf zit ik niet in een breuk maar vooral het deel over zelf liefde, je eigen sterke basis zijn en weer durven vertrouwen op jezelf greep mij aan.

Gwenn

Prachtig geschreven en ingesproken.

Milou

Mooi boek en een fijne stem om naar te luisteren.

Stefanie

Geweldig

Beau