Maan

Beoordeling 4.7
19 uur 34min
De zeven zussen
bookCoverFor

Beschrijving van het boek

In Maan, het vijfde deel in de Zeven zussen-serie van Lucinda Riley, vertrekt Tiggy D’Aplièse na de dood van haar vader naar de afgelegen bossen van Schotland om daar te doen wat ze het liefste doet: werken met dieren. Ze komt terecht op het landgoed van de intrigerende maar moeilijk te doorgronden Charlie Kinnaird.

Op het landgoed leert Tiggy de oude Chilly kennen, die haar vertelt dat ze een speciale gave heeft en dat het lot bepaald heeft dat hij haar op het pad van haar verleden zal brengen. Hij stuurt haar naar het Spaanse Granada om daar het spoor van de zigeunergemeenschap van Sacromonte te volgen. Wat is haar connectie met de fenomenale flamencodanseres La Candela?

Langzaamaan ontrafelt Tiggy haar exotische maar gecompliceerde verleden. Tegelijkertijd krijgt ze de kans haar eigen bijzondere gave steeds verder te ontwikkelen. Maar wanneer het lot een onverwachte wending neemt, zal ze moeten beslissen of ze in Granada blijft, of teruggaat naar Kinnaird, en Charlie…

Maan is het vijfde deel uit de achtdelige bestsellerserie over liefde, verlies en de zoektocht naar wie je werkelijk bent.

‘Een verslavende serie. Een zoektocht naar liefde en identiteit vol exotische locaties, glamour en mystiek. Heerlijk!’ – Margriet

‘Leest als een trein.’ – Libelle

Auteur(s):

Voorlezer(s):

Deel:

5

Tijd luisterboek:

19 uur 34min

Talen:

Nederlands

Gepubliceerd:

24-7-2019

Uitgever luisterboek:

Xander Uitgevers B.V.

ISBN luisterboek:

9789401611374

Wat anderen vinden

Recensies over Maan –
Luisterboek

Heerlijk weer onder gedompeld worden in 2 heel verschillende werelden!

Marie-Louise

Top

Lotte

Prachtig boek, net beetje anders dan de voorgaande zussen boeken wat me aangenaam verraste

Suzanne

Ik moest erg wennen aan deze voorlees stem

Tineke