Liefdesbang

Overwin verlatingsangst en bindingsangst

- Hannah Cuppen

Beoordeling 4.6
8 uur
bookCoverFor

Samenvatting van het boek

Wil je graag een relatie maar trekt de ander zich steeds terug? Heb je alles op orde maar gaat het steeds mis in de liefde? Of heb je de neiging de ander op afstand te houden als die voor jou wil gaan? Mis je in je relatie de intimiteit? In Liefdesbang legt Hannah Cuppen uit dat dit allemaal met verlatings- en bindingsangst te maken heeft.

Nederland telt meer dan twee miljoen singles. Het blijkt niet eenvoudig de prins of prinses op het witte paard tegen te komen. En staat die opeens wél voor je deur, dan is het lastig de teugels uit handen te geven. Vervelende ervaringen of verlies hebben je misschien liefdesbang gemaakt.

Hannah Cuppen, zelf ervaringsdeskundige, laat in Liefdesbang zien hoe je je hart weer kunt openen voor jezelf en daarna voor de ander. Cuppen durfde zich kwetsbaar op te stellen en schreef dit boek, nu ook beschikbaar als luisterboek, vanuit haar jarenlange zelfonderzoek. Ook interviewde ze vele mensen over hun ervaringen met verlatings- en bindingsangst. Deze authentieke verhalen maken samen met de inzichten en tips van Cuppen Liefdesbang tot een oplossingsgericht luisterboek, zodat de liefde weer een eerlijke kans krijgt.

Auteur(s):

Voorlezer(s):

Soort:

Luisterboek

Tijd luisterboek:

8 uur

Talen:

Nederlands

Gepubliceerd:

9-1-2017

Uitgever luisterboek:

VBK Media

ISBN luisterboek:

9789020213874

Wat anderen vinden

Recensies over Liefdesbang – Luisterboek

Amazing. Heeeel veel herkenning

Denise

Interessant boek

Germaine

Echt een eng goed boek!

Jantine

Stem niet altijd even prettig, maar dat is persoonlijk. Boek is fijn en heel verhelderend!

Naddy