Lafaard!

Lafaard!

Beschrijving van het boek

Na een uit de hand gelopen verjaardagsfeest, wordt Zoë met een black-out wakker. Terwijl de feestvierders hun roes uitslapen, neemt de jonge vrouw een frisse duik in het zwembad en doet er een macabere ontdekking. Een vastgebonden lichaam ligt op de bodem. Wie heeft het slachtoffer omgebracht en waarom is het in Zoë’s zwembad gedumpt?

Rani Diaz wordt op de zaak gezet. Spreekt Zoë de waarheid, of veinst ze haar geheugenverlies en is ze toch niet zo onschuldig als ze beweert?
De volgende avond verdwijnt een vijftienjarige topgymnaste na een Halloweentocht. Waar is het meisje? Het speurdersteam zet alles op alles om de vermiste tiener terug te vinden, alsook om de moordenaar van het onfortuinlijke slachtoffer in de boeien te slaan. Helaas tikt de tijd genadeloos voort. Intussen blijft de dader hen telkens één stap voor …

Sterre Carron behoort tot de top van de Nederlandse thrillerschrijfsters. Van haar hand verschenen reeds negentien thrillers. Haar boeken werden door duizenden liefhebbers van spannende boeken verslonden. Lafaard! is haar twintigste boek en ook kan als een standalone geluisterd worden.

'Carron blijft haar groeiende schare fans geweldige verhalen voorschotelen en het is absoluut bewonderenswaardig hoe het haar telkens weer lukt een tenenkrommend spannende thriller af te leveren waarin de personages met regelmaat van rol wisselen: van slachtoffer naar dader en andersom. De uitkomst laat zich nauwelijks raden!'
Hanneke van de Water - Totaal Communicatie.

‘Elke keer weer heeft Carron de lezer in haar greep, de twintigste thriller is daarop geen uitzondering. Ongrijpbaar, mysterieus en zelfs ontroerend. Wat kunnen wij nog meer verwachten van dit schrijfwonder?’ Moon Kager - Mustreads or Not.

Nederlands

Wat anderen vinden

Recensies over Lafaard!