Je kunt je leven helen

Het basisboek voor een gelukkiger leven

- Louise Hay

Beoordeling 4.2
5 uur 52min
bookCoverFor

Samenvatting van het boek

'Als je echt van jezelf houdt gaat het goed in je leven' is een van de uitgangspunten van Louise Hay. In Je kunt je leven helen zet ze jou op de eerste plaats en laat ze je zien waarom dat zo belangrijk is.

Je negatieve gedachten en overtuigingen over jezelf zijn vaker dan je denkt de oorzaak van emotionele problemen en lichamelijke klachten. Als je jezelf waardeert en accepteert is dat de sleutel tot positieve verandering. Jij 'maakt' zelf jouw ervaringen, jouw werkelijkheid en alles wat daarbij hoort.

Pas wanneer je goed voor jezelf zorgt kun je ook goed voor anderen zorgen, ook al denken we vaak dat het andersom hoort te gaan. Dat je je hiervan bewust wordt is een belangrijke eerste stap. Wanneer je vrede, harmonie en evenwicht schept in je gedachten, vind je dat in je leven en in je gezondheid terug. Liefde is overal en jij bent geliefd en liefdevol.

Je kunt je leven helen van Louise Hay is het beste te omschrijven als hét basisboek voor een gelukkiger leven. Wereldwijd hebben al meer dan 50 miljoen mensen dit boek gelezen en de adviezen opgevolgd op weg naar een gezonder en gelukkiger leven. En niet voor niets: Louise Hay laat je op een eenvoudige en begrijpelijke manier kennismaken met de verbinding tussen lichaam en geest.

Louise Hay geeft heel veel handvatten en hulp in de vorm van inspirerende teksten, ervaringen en voorbeelden van anderen, meditaties en affirmaties.

Auteur(s):

Voorlezer(s):

Soort:

Luisterboek

Tijd luisterboek:

5 uur 52min

Talen:

Nederlands

Gepubliceerd:

4-6-2022

Uitgever luisterboek:

VBK Media

ISBN luisterboek:

9789020219319

Wat anderen vinden

Recensies over Je kunt je leven helen – Luisterboek

Fijn positief boek

Sanne

Leuk en leerzaam in het begin, maar het laatste hoofdstuk is erg saai om te luisteren wanneer er 100 symptomen worden opgenoemd. Desalniettemin zit er erg veel waardevolle wijsheid in! ❤️

Femke