Ik wil jou(w) baby!

Ik wil jou(w) baby!

Beschrijving van het boek

Een feelgood roman, waarin tranen worden afgewisseld met hilarische lachbuien. Liefde, vriendschap, drama, seks en een kinderwens komen aan bod in deze pageturner. Setting: Mallorca en Amsterdam.

Sara Visser leeft haar droom. Ze runt Hoteldebotel, een Amsterdams hotel dat loopt als een tierelier, heeft de leukste familie op aarde en geniet van avondjes stappen met haar chicas.
Achter haar schaterlach, schuilt echter een groot verdriet. Sara wil niets liever dan een kindje krijgen. Maar die mannen … hou op, schei uit!
Met haar dertigste verjaardag op de loer, voelt ze de tijd dringen. Ze gooit het roer om en vertrekt naar Mallorca.
Daar probeert ze stiekem zwanger te raken van haar beste vriend. Zal haar grootste wens uitkomen, zonder dat Alejandro het geheim ontrafelt? Of laat de woest aantrekkelijke Flamencogitarist Joaquin Sara's plan mislukken?
Voel het verdriet op de momenten dat Sara worstelt met leugens en bedrog. Lach met haar mee tijdens de hilarische momenten. Valt Sara voor Alejandro (of toch Joaquin?) en schreeuwt ze van de daken: Ik wil jou, baby!
Of blijft ze het masterplan volgen en denkt ze stilletjes: Ik wil jouw baby …

Veronique’s Boekenhoekje: ‘Ik heb hardop gehuild en gelachen. Een rit in een emotionele achtbaan, met een mooi einde. Wow!’

Auteur Wendy Louise groeide op in Amsterdam en Spanje. Deze achtergrond vormt de ingrediënten van haar smeuïge schrijfstijl. Hollandse nuchterheid wordt op smaak gebracht met Spaanse passie, een goede scheut humor en een vleugje Mediterraan sentiment.

AuteurWendy Louise
VoorlezerDonna Vrijhof

Nederlands

Wat anderen vinden

Recensies over Ik wil jou(w) baby!