Het winterse avontuur

- Karen Swan

Beoordeling 4.2
13 uur 45min
bookCoverFor

Overzicht

De roman Het winterse avontuur van Karen Swan is een stormachtige romance in een ijskoud Amsterdam. Van de auteur van De Ierse erfenis, Een Noorse winternacht, De Zweedse affaire en De Spaanse belofte.

Lee kwam naar Amsterdam met een pasgeboren baby en een diep weggestopt geheim. Inmiddels is haar zoontje Jasper vijf en is ze een succesvolle fotograaf, bekend om haar celebrityportretten. Na haar turbulente verleden als oorlogsfotograaf in Syrië vindt ze eindelijk rust en kan ze genieten van haar fijne leven aan de grachten.

Dit verandert in één klap als ze in haar fietsmandje een boek vindt, waar een noodkreet in geschreven staat. Ze spoort de schrijver van het boek op in de hoop meer te weten te komen over de onheilspellende boodschap. Terwijl het in het winterse Amsterdam steeds kouder wordt, wordt Lee langzaam ingehaald door haar verleden en zal ze haar traumatische herinneringen eindelijk onder ogen moeten zien...

'Maak je op voor een paar uur leesvermaak' ‒ Hebban.nl

Auteur(s):

Voorlezer(s):

Soort:

Luisterboek

Tijd luisterboek:

13 uur 45min

Talen:

Nederlands

Gepubliceerd:

24-11-2022

Uitgever luisterboek:

Xander Uitgevers B.V.

ISBN luisterboek:

9789401618885

Wat anderen vinden

Recensies over Het winterse avontuur – Luisterboek

Een eigentijds verhaal met goede achtergrondinformatie. De voorleesstem was matig, beetje kinderlijk en de stemmetjes ronduit irritant.

Wilma

Heerlijk boek!

Saskia