Het weesmeisje- Anne Jacobs

Beoordeling 4.6
14 uur 15min
Het weesmeisje
bookCoverFor

Overzicht

In Het weesmeisje, het eerste deel in de Weesmeisje-serie van bestsellerauteur Anne Jacobs, speelt zich af in Augsburg, 1913. Het jonge weesmeisje Marie voegt zich als keukenmeid bij het personeel van het imposante landhuis van de familie Melzer, die in de textiel hun fortuin hebben verdiend. Tussen de hardwerkende bedienden probeert Marie haar plek te vinden. Katharina, de mooie, jongste dochter van de Melzers, bereidt zich op datzelfde moment voor op het balseizoen. Eindelijk zal ze aan de buitenwereld worden voorgesteld. Haar broer Paul, de erfgenaam van de familie, lijkt zich afzijdig te houden en geeft de voorkeur aan zijn studentenleven in München... totdat hij Marie ontmoet.

Het weesmeisje van Anne Jacobs is een heerlijke reis naar een prachtige villa uit de vorige eeuw, waar tussen de keurig gedekte tafels en de chic geklede dames liefdes, intriges en geheimen broeien. Voor de lezers van Lucinda Riley en Corina Bomann.

‘Het verhaal zit vol romantiek, intriges en geheimen en is goed voor heel wat uurtjes pure ontspanning.’ – Nederlands Dagblad

Auteur(s):

Voorlezer(s):

Soort:

Luisterboek

Deel:

1

Tijd luisterboek:

14 uur 15min

Talen:

Nederlands

Gepubliceerd:

19-2-2020

Uitgever luisterboek:

Xander Uitgevers B.V.

ISBN luisterboek:

9789401612340

Wat anderen vinden

Recensies over Het weesmeisje – Luisterboek

Heel boeiend

Nel

Leuk boek ik ga nu 2 de luisteren

FM