Het landhuis

Een landgoed, een verloren liefde en een gevaarlijk geheim

- Anne Jacobs

12 uur 41min
Het landhuis
bookCoverFor

Samenvatting van het boek

In de roman Het landhuis, het eerste deel uit de gelijknamige serie van bestsellerauteur Anne Jacobs, kan Franziska het niet geloven: ze is eindelijk terug op haar landgoed Dranitz. Tijdens de onrust van de Tweede Wereldoorlog is ze samen met haar moeder gevlucht en was er lange tijd geen weg meer terug. Ze is echter altijd blijven verlangen naar haar thuis, naar de betoverende tijden van voor de oorlog, toen ze nog droomde van een leven aan de zijde van haar grote liefde Walter. Alles leek mogelijk, maar de oorlog heeft Franziska en Walter uit elkaar getrokken en hun droom uiteen laten spatten.

Het landgoed is vervallen en Franziska wil er alles aan doen om het te herstellen naar de vooroorlogse glorie. En hoewel haar terugkeer niet alleen positieve herinneringen met zich meebrengt, is ze Walter nooit vergeten en geeft ze de hoop niet op...

Het landhuis van Anne Jacobs, bekend van de romanserie Het weesmeisje, is een prachtig verhaal over moed, hoop en onvoorwaardelijke liefde. Voor de lezers van Lucinda Riley en Corina Bomann.

'Vol romantiek, intriges en geheimen en goed voor heel wat uurtjes pure ontspanning.' - Nederlands Dagblad

'Anne Jacobs weet de lezer in een paar zinnen direct het verhaal in te sleuren.' - Chicklit.nl

Auteur(s):

Voorlezer(s):

Soort:

Luisterboek

Deel:

1

Tijd luisterboek:

12 uur 41min

Talen:

Nederlands

Gepubliceerd:

17-1-2023

Uitgever luisterboek:

Xander Uitgevers B.V.

ISBN luisterboek:

9789401619363

Wat anderen vinden

Recensies over Het landhuis – Luisterboek

Weer een prachtig geschreven verhaal! Ontzettend mooi. Het voorlezen vond ik niet altijd fijn, de toon was wat monotoon.

Thérèse