Heeft iemand Charlotte Salter gezien?

- Nicci French

Beoordeling 4.3
11 uur 32min
bookCoverFor

Samenvatting van het boek

Heeft iemand Charlotte Salter gezien? is het nieuwste bloedstollend spannende boek van het iconische thrillerduo Nicci French.

Charlotte Salter is verdwenen. Op het grote feest voor de verjaardag van haar man, Alec, komt ze niet opdagen. Alec blijft onverstoorbaar, maar hun dochter Etty raakt er naarmate de avond vordert steeds sterker van overtuigd dat haar iets vreselijks is overkomen. De politie wordt ingeschakeld, maar er zijn geen aanknopingspunten. Dan wordt het lichaam van een dorpsgenoot gevonden. Houdt dit verband met de verdwijning?

Jaren later komen Etty en haar broers bijeen om het ouderlijk huis leeg te ruimen omdat Alec naar een verpleeghuis moet. Het hele gezin is getekend door de gebeurtenissen van al die jaren daarvoor.

Wanneer er weer iets aangrijpends in het dorp gebeurt, wordt rechercheur Maud O’Connor op de zaak gezet. Aan haar de taak om een onwillige politiemacht mee te krijgen oud zeer op te rakelen. Want niemand heeft Charlotte Salter ooit nog gezien…

Over De gunst: 'De gunst is intelligent van opzet en voortreffelijk geschreven.' - NRC

Auteur(s):

Voorlezer(s):

Vertaler(s):

Ireen Niessen

Soort:

Luisterboek

Tijd luisterboek:

11 uur 32min

Talen:

Nederlands

Gepubliceerd:

10-5-2023

Uitgever luisterboek:

Ambo/Anthos B.V.

ISBN luisterboek:

9789026360893

Wat anderen vinden

Recensies over Heeft iemand Charlotte Salter gezien? – Luisterboek

Mooi verteld verhaal dat kabbelend zijn einde zoekt. Blijft boeien.

Suzanne

Mooi en fijn voorgelezen

eva

Mijn eerste luisterboek. Nog nooit huilde ik zo om een afloop. Door de vertelling zo raak tot diep in je hart… prachtig. Dank voor dit geschenk🫶🏼

Marloes

Op zich wel een mooi verhaal. Niet het beste wat ik aan thrillers geluisterd heb. Carly Wijs leest duidelijk, de Engelse namen spreekt ze op een bijzondere manier uit.

Christie