Harry Potter en de Vuurbeker

- J.K. Rowling

Beoordeling 5
20 uur 50min
701 Pagina's
Harry Potter
bookCoverFor

Overzicht

Dit is de editie uit 2001 van Harry Potter en de Vuurbeker, voorgelezen door Jan Meng.

"Er zijn in totaal drie opdrachten, die verdeeld zullen worden over het schooljaar en die de kampioenen op vele verschillende manieren op de proef gaan stellen... zo zal hun magische bekwaamheid worden getest - hun durf - hun talent voor logisch denken - en uiteraard hun vermogen om het hoofd te bieden aan gevaar."

Het Toverschool Toernooi wordt op Zweinstein gehouden. Alleen tovenaars van boven de zeventien mogen meedoen, maar dat weerhoudt Harry er niet van om ervan te dromen de wedstrijd te winnen. Dan maakt de Vuurbeker tijdens Halloween zijn keuze, en Harry staat versteld wanneer het magische voorwerp ook zijn naam tevoorschijn haalt. Hij zal levensgevaarlijke taken moeten volbrengen en het moeten opnemen tegen draken en duistere tovenaars, maar met de hulp van zijn beste vrienden Ron en Hermelien zal hij zich er misschien doorheen weten te slaan... en het overleven!

Jan Meng is een bekroond voorlezer van vele succesvolle luisterboeken, waaronder In de ban van de ring, Winnie de Poeh en de oorspronkelijke Nederlandse opnames van de Harry Potter-serie.

Titelmuziek gecomponeerd door James Hannigan

Auteur(s):

Voorlezer(s):

Vertaler(s):

Wiebe Buddingh

Soort:

Luisterboek, E-book

Deel:

4

Tijd luisterboek:

20 uur 50min

Pagina's e-book:

701

Talen:

Nederlands

Gepubliceerd:

26-4-2017

Uitgever luisterboek:

Pottermore Publishing

ISBN luisterboek:

9781781108062

Uitgever e-book:

Pottermore Publishing

ISBN e-book:

9781781103494

Wat anderen vinden

Recensies over Harry Potter en de Vuurbeker – Luisterboek, E-book

Top

Dennis

Het is oprecht een goed en spannend boek. Cliff hanger einde is top. Ik wilde weten of het verhaal goed eindigde of niet en heb dus wikipedia bekeken. De voorlees stem maakt het verhaal zo echt alsof het als een film voor mn ogen afspeelt. Waardoor ik dit boek zelfs beter vind dan de verfilming ervan.

Aleida

Geweldig! Verslavend om naar te luisteren.

Francisca