Grenzeloos genieten

Grenzeloos genieten

Beschrijving van het boek

Linda bruist van de ideeën voor het nieuwe seizoen op camping De Zandrand. Maar alles loopt anders wanneer Linda’s man en campingeigenaar Martin halsoverkop naar het buitenland vertrekt om zijn broer bij te staan, die een ongeluk heeft gehad. Tot overmaat van ramp breekt er ook brand uit op de camping, waarbij de caravan van vriendin Wendy verloren gaat. De Zandrand is in rep en roer.

Wanneer Frits zijn hulp aanbiedt, voelt Linda de oude aantrekkingskracht tussen hen weer bovenkomen. Ook Wendy stroopt haar mouwen op en twijfelt of Linda wel geschikt is om een camping te runnen. Als Martin thuiskomt blijkt zijn meegereisde broer over een scherpe blik te beschikken. Hij zet Linda, Martin én alle campinggasten voor het blok: hoe blijft campinggeluk voor altijd?

Vanaf het moment dat ze kan praten vertelt Marjoleine Tel verhalen. Ze werkt als contentspecialist, columnist en auteur voor diverse magazines en bedrijven. Tien jaar lief en leed op een oer-Hollandse camping met man, drie zonen en 101 medekampeerders vormen de onweerstaanbare inspiratiebron voor haar driedelige feelgoodserie Campinggeluk.

Wat anderen vinden

Recensies over Grenzeloos genieten

Er zijn nog niet genoeg beoordelingen

Er zijn nog niet genoeg beoordelingen