Familieopstelling

- Kluun

Beoordeling 4.3
8 uur 25min
313 Pagina's
bookCoverFor

Overzicht

Achttien jaar nadat zijn vrouw Carmen is overleden en zeven jaar nadat zijn huwelijk met Roos op de klippen is gelopen, blijkt ook de zoveelste nieuwe liefde van Stijn van Diepen niet de ware te zijn. Terwijl hij nog altijd van feest naar feest strompelt, wordt zijn moeder met alzheimer in een verzorgingstehuis opgenomen, dreigt zijn beste vriend Frenk hem te laten vallen en moet hij de verjaardag van zijn dochter Luna, die eenentwintig wordt, organiseren. Een crisis lijkt onvermijdelijk. Waarom is zijn (liefdes)leven zo'n puinhoop? Het is tijd om eens grondig in de spiegel te kijken.
In een hilarische en ontroerende zoektocht naar zichzelf keert Stijn terug naar zijn jeugd in Noord-Brabant, stuit hij op een aangrijpende familiegeschiedenis en belandt uiteindelijk op het Ierse platteland in een ultieme poging antwoorden te vinden op zijn vragen. Zal hij op zijn vijfenvijftigste zichzelf weten te vinden? En belangrijker nog: de liefde?

Auteur(s):

Voorlezer(s):

Soort:

E-book, Luisterboek

Tijd luisterboek:

8 uur 25min

Pagina's e-book:

313

Talen:

Nederlands

Gepubliceerd:

17-9-2020

Uitgever luisterboek:

Overamstel Uitgevers

ISBN luisterboek:

9789048851546

Uitgever e-book:

Overamstel Uitgevers

ISBN e-book:

9789048845293

Wat anderen vinden

Recensies over Familieopstelling – E-book, Luisterboek

👍🏼

Lisanne

Geweldig, zoals altijd

jessica

Leuk om mee in slaap te vallen. Kluun is en blijft overgewaardeerd. Ik ga t niet meer proberen. Vanaf nu weer een echt schrijver.

Leon

Heerlijk boek om te luisteren. De openheid van Kluun, zijn humor, verdriet en levensverhaal voorgelezen door hem zelf. Soms moest ik hard lachen en soms een traan…

Astrid