Een hete nacht

- Elle Kennedy

4 uur 7min
Sin
bookCoverFor

Samenvatting van het boek

Ook een braaf meisje wil weleens stout zijn...Als het op mannen aankomt, neemt Skyler Thompson geen risico's. Wanneer ze één blik op de gevaarlijke maar erg sexy Gage Holt werpt, weet ze ineens niets meer zeker. Gage zorgt ervoor dat ze voor één keer in haar leven stout wil zijn, en Skyler heeft er alles voor over om haar fantasieën werkelijkheid te maken.

Voormalig vechtsporter Gage Holt wordt altijd omringd door gevaar. Hij is tegenwoordig mede-eigenaar van Sin, een supersuccesvolle exclusieve nachtclub, maar toch vindt hij het niet veilig genoeg om een relatie met iemand aan te durven gaan. En al helemaal niet met iemand die zo lief is als Skyler.

Gage weet dat er geen toekomst is voor hem en Skyler - niet met zijn duistere verleden dat hem niet met rust laat. Maar Skyler is sterker dan ze eruitziet, en ze wil voor Gage vechten.

Een hete nacht maakt deel uit van de erotische Sin-trilogie van internationale bestsellerauteur Elle Kennedy. Alle delen zijn los te lezen. De andere delen heten Een wilde nacht en Een onvergetelijke nacht. Elle Kennedy (onder andere bekend van megasucces De deal) schrijft heerlijke romantische verhalen vol humor.

Auteur(s):

Voorlezer(s):

Soort:

Luisterboek

Serie:

Deel:

1

Tijd luisterboek:

4 uur 7min

Talen:

Nederlands

Gepubliceerd:

12-7-2022

Uitgever luisterboek:

Singel Uitgeverijen

ISBN luisterboek:

9789021469409

Wat anderen vinden

Recensies over Een hete nacht – Luisterboek

Leuk boek , makkelijk te beluisteren en prettige voorlees-stem!

Mar

Jaa dit was een heerlijk luisterboek! Xx

Carlijn