De Spaanse belofte- Karen Swan

Beoordeling 4.3
12 uur 23min
bookCoverFor

Overzicht

De internationale bestseller De Spaanse belofte van Karen Swan is een avontuurlijk, kleurrijk en enorm spannend verhaal dat zich afspeelt in de zonnige straten van Madrid.

Charlotte Fairfax is vermogensadviseur en moet voor een belangrijke klus naar Madrid. Mateo Mendoza, erfgenaam van een enorm Spaans landgoed, heeft gevraagd of ze hem wil helpen een kwestie met zijn vaders testament op te lossen. De timing is niet perfect: Charlottes bruiloft staat gepland voor de week erna. Ze is ervan overtuigd dat ze het probleem snel en efficiënt zal oplossen, zodat ze snel terug kan naar Londen, waar haar verloofde ongeduldig op haar wacht.

Zoals bij de meeste families met geld, macht en privileges is niet alles altijd wat het lijkt, en achter de merkkleding en prachtige huizen van de Mendoza’s schuilt een overvloed aan geheimen, verraad, schandalen, rivaliteit en liefdesverdriet. Tijdens haar zoektocht wordt Charlotte ingehaald door haar eigen verleden, en staat alles waar ze zo hard voor heeft gewerkt op het spel, zelfs haar aanstaande huwelijk.

‘Het perfecte zomerboek.’ – Hello!

***** ‘Ik had moeite om het weg te leggen. Swan had geen beter verhaal kunnen schrijven.’ – Hebban.nl

Auteur(s):

Voorlezer(s):

Soort:

Luisterboek

Tijd luisterboek:

12 uur 23min

Talen:

Nederlands

Gepubliceerd:

18-11-2020

Uitgever luisterboek:

Xander Uitgevers B.V.

ISBN luisterboek:

9789401614511

Wat anderen vinden

Recensies over De Spaanse belofte – Luisterboek

Heerlijk boek en fijn voorgelezen!

Fatma