De reis van je leven- Viora Rebergen, Joost van Willigenburg

Beoordeling 4.9
7 uur 37min
bookCoverFor

Overzicht

Het boek De reis van je leven van Viora Rebergen en Joost van Willigenburg, bekend van het reiskanaal Be More Unicorn en de bestseller Beter op reis, is hét begin voor elke lange of korte wereldreis, en onmisbaar voor elke beginnende reiziger.

Twaalf maanden, vijftien landen en meer dan dertigduizend volgers: Viora Rebergen en Joost van Willigenburg lieten na een heftige tijd alles achter zich voor een adembenemende wereldreis. Zo namen ze de Transmongolië Express naar China, scooterden ze over de prachtige Filipijnen, dwaalden ze door eindeloze Vietnamese rijstvelden en toerden ze met een camper door het uitgestrekte Nieuw-Zeeland en
Australië.

De reis van je leven is een unieke combinatie van hun indrukwekkende ervaringen, persoonlijke verhalen en grappige anekdotes, aangevuld met praktische tips en handige lijstjes. Want hoe bereid je zo’n reis voor? Welke spullen moet je vooral thuis laten liggen, en wat gaat er sowieso mis? Dit boek is hét begin voor elke lange of korte wereldreis, en onmisbaar voor elke reiziger.

‘Door de heerlijk toegankelijke schrijfstijl voelde het echt van begin tot einde of ik – vanuit mijn achtertuin – ook even op wereldreis was.’ – Judithblogtsolo

Soort:

Luisterboek

Tijd luisterboek:

7 uur 37min

Talen:

Nederlands

Gepubliceerd:

1-3-2022

Uitgever luisterboek:

Xander Uitgevers B.V.

ISBN luisterboek:

9789401616591

Wat anderen vinden

Recensies over De reis van je leven – Luisterboek

Geweldig wat een belevenis

Anita

Heerlijk! Echt genoten!

Danique

Zo leuk dat Joost en Viora niet alleen hun ervaring met leukemie in een boek hebben gedeeld, maar ook dit veel positievere gevolg. Een bijzondere reis van bijzondere mensen. Ik heb van het boek genoten en ben benieuwd wat het leven nog meer voor ze in store heeft. Of er nog grote reizen gaan volgen met Loa bijvoorbeeld.

Manon

Loved it!

Nicole

Mooi geschreven, je wordt echt meegenomen.

Sabine