De nachtroos- Lucinda Riley

Beoordeling 4.8
21 uur 59min
bookCoverFor

Overzicht

Jaipur, India, 1911. Vlak voor het uitbreken van de Eerste Wereldoorlog reist de elfjarige Anahita met de familie van een rijke vriendin mee naar Engeland. Daar ontmoet ze de jonge Donald Astbury, erfgenaam van het prachtige, afgelegen landgoed Astbury, en zijn sluwe moeder. De reis naar Engeland verloopt door deze ontmoeting heel anders dan Anahita ooit had kunnen denken…

Een eeuw later komt actrice Rebecca Bradley voor een nieuwe film naar het inmiddels vervallen landgoed. Ze hoopt daar te kunnen ontsnappen aan de paparazzi en roddels die haar in Amerika achtervolgen. Tijdens het filmen ontmoet ze de Indiase Ari Malik, die naar Astbury is gekomen op zoek naar zijn familiegeschiedenis. Samen ontrafelen ze de duistere geheimen rond Astbury Hall en komen steeds dichter bij de waarheid die decennialang verborgen bleef.

Auteur(s):

Soort:

Luisterboek

Tijd luisterboek:

21 uur 59min

Talen:

Nederlands

Gepubliceerd:

17-6-2020

Uitgever luisterboek:

Xander Uitgevers B.V.

ISBN luisterboek:

9789401613378

Wat anderen vinden

Recensies over De nachtroos – Luisterboek

😍

Kim

Mijn eerste luisterboek. Ik moest erg wennen aan t niet zelf lezen, maar werd al gauw gepakt door t verhaal. Dat twee familie geschiedenissen vertelt in het heden en verleden. Tot de laatste bladzijde spannend.

Sabine

Wat een weer geweldig boek , ik bewonder lucinda’s manier van schrijven . Ik leer er heel veel van in het échte leven . Zoooo moooi .

Mirjam

Geweldig

Nel