De kracht van het NU

Gids voor een bewust en gelukkig leven

Beoordeling 4.7
8 uur
bookCoverFor

Beschrijving van het boek

Dit is het Nederlandse luisterboek van 'De kracht van het NU', ingesproken door Roel Fooij.

Tolle's praktische en mystieke boodschap reikt ons transcendente waarheden aan die ons vrij maken. Om de weg te gaan die wordt beschreven in de bestseller De kracht van het Nu dien je de identificatie met je analytische geest en het daardoor gecreëerde onechte zelf, het ego, te laten varen.

We zijn ons denken niet. We kunnen onszelf van psychische pijn verlossen. Je authentieke kracht wordt pas gemobiliseerd door je over te geven aan het Nu. Hier vinden we vreugde en zijn we in staat ons ware zelf te omarmen. Daar komen we er ook achter dat we al 'heel' en 'volmaakt' zijn.

Velen zullen tijdens het luisteren van dit boek vaststellen dat de grootste blokkades om in het Nu te komen onze relaties zijn, dat wil zeggen de manier waarop we in onze relaties staan. Relaties kunnen echter ook een toegang zijn om tot verlichting te komen, mits we ze wijs benutten zodat ze bijdragen aan onze bewustwording en we daardoor in staat zijn meer liefde te geven.

Als we volledig aanwezig kunnen zijn en iedere stap in het Nu kunnen zetten, kunnen we de werkelijkheid ervaren van zaken als 'overgave', 'vergeving' en 'het onnoembare'. Zo kunnen we onszelf openstellen voor de transformerende ervaring van De kracht van het Nu, hét spirituele boek van de afgelopen decennia.

Auteur(s):

Voorlezer(s):

Vertaler(s):

Peter RoelofsenLinda Jansen

Tijd luisterboek:

8 uur

Talen:

Nederlands

Gepubliceerd:

7-11-2016

Uitgever luisterboek:

VBK Media

ISBN luisterboek:

9789020213645

Wat anderen vinden

Recensies over De kracht van het NU –
Luisterboek

Super boek. Veel inzichten gekregen en het is heel bijzonder hoe dit boek na al die jaren nog zo actueel en bij de tijd is. De manier van voorlezen vond ik niet altijd heel goed bij de tekst passen, maar verder absoluut een aanrader!

Judith

Prachtig boek voor iedereen die op zoek is naar diepgang. De kracht van het nu leert je om met een andere kijk en energie naar je dagelijkse problemen te kijken. Transformerend maar vooral enorm inspirerend.

Viola

Fijne voorleesstem

Elke

Mooi

Manuela