De hulp- Freida McFadden

Beoordeling 4.5
8 uur 37min
bookCoverFor

Overzicht

'Welkom bij de familie,' zegt Nina Winchester terwijl ik haar elegante, verzorgde hand schud.
Ik glimlach beleefd en kijk de marmeren gang rond. Hier werken is mijn laatste kans om opnieuw te beginnen. Maar ik zal snel ontdekken dat de geheimen van de Winchesters veel gevaarlijker zijn dan de mijne...

Elke dag maak ik het prachtige huis van de Winchesters van top tot teen schoon. Ik haal hun dochter op van school. En ik kook een heerlijke maaltijd voor het hele gezin voordat ik alleen ga eten in mijn kleine kamer op de bovenste verdieping.
Ik probeer te negeren hoe Nina er een zooitje van maakt, alleen maar om te zien hoe ik het opruim. Hoe ze vreemde leugens vertelt over haar eigen dochter. En hoe haar man Andrew elke dag meer gebroken lijkt. Maar als ik in Andrews knappe bruine ogen kijk, zo vol pijn, is het moeilijk voor te stellen hoe het zou zijn om Nina's leven te leiden. De inloopkast, de luxe auto, de perfecte echtgenoot.
Ik pas een van Nina's smetteloze witte jurken maar één keer. Gewoon om te zien hoe het is. Maar ze komt er al snel achter... en tegen de tijd dat ik besef dat mijn slaapkamerdeur op zolder alleen van buitenaf op slot kan, is het veel te laat.
Maar ik stel mezelf gerust: de Winchesters weten niet wie ik werkelijk ben.
Ze weten niet waartoe ik in staat ben...

Auteur(s):

Voorlezer(s):

Vertaler(s):

Marie-Louise van Dongen

Soort:

Luisterboek

Tijd luisterboek:

8 uur 37min

Talen:

Nederlands

Gepubliceerd:

15-3-2023

Uitgever luisterboek:

VBK Media

ISBN luisterboek:

9789032520281

Wat anderen vinden

Recensies over De hulp – Luisterboek

Van begin tot eind ademloos geluisterd

Nelly

Van begin tot eind, bleef ik geïnteresseerd. Goede voorlees stem

Natasja