Daten is k*t

Over partners, piemels en Pinot Grigio's

- Laura de Hoog

Beoordeling 4.5
4 uur 40min
bookCoverFor

Overzicht

Voor iedereen die humor heeft – of daten haat.Van haar ontmaagding door de manager van een niet nader te noemen fastfoodketen, tot een affaire met een onbetrouwbare, gladde Italiaan: Laura de Hoog neemt geen blad voor de mond over de mannen die haar pad hebben gekruist. En dat levert een extreem openhartig, grappig en herkenbaar boek op. Eikelpiercings, datingapps, katers en narcistische exen: niets of niemand blijft onbesproken.

In dit boek leer je de vrouw achter de succesvolle TikToks écht kennen. Een vrouw met een grote bek en een klein hartje, maar ook een vrouw met een missie: ze heeft seks, en daar schaamt ze zich niet voor.

'Hier is het boek waar niemand om gevraagd heeft, maar waar je wel op zit te wachten.' – Bibi Espina, zangeres en editor bij RUMAG.

Laura de Hoog (1992) begon met het schrijven van een blog over haar liefdesleven maar stapte na de zoveelste mislukte relatie over op TikTok, waar ze in mini-vlogs haar ongezouten mening geeft over alledaagse onderwerpen – van dickpics tot buurtbarbecues. Het leverde haar vele trouwe volgers op. In het dagelijks leven creëert ze content voor social media en is ze veelvuldig te vinden op de terrassen in Deventer met een goed glas wijn.

Auteur(s):

Soort:

Luisterboek

Tijd luisterboek:

4 uur 40min

Talen:

Nederlands

Gepubliceerd:

1-4-2022

Uitgever luisterboek:

Spectrum

ISBN luisterboek:

9789000384150

© 2022 Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum (Luisterboek)

Wat anderen vinden

Recensies over Daten is k*t – Luisterboek

Stiekem heel herkenbaar, wat een heerlijk boek om te luisteren!

Chantal

Grappig boek volg Laura al een tijdje online

Maxime

Super leuk en grappig boek! Lekker ontspannen en spreekt zeer aan

Brigitte

Genoten, ❤️👌

Tamara