Daar waar de rivierkreeften zingen

Nederlandse editie

- Delia Owens

Beoordeling 4.7
11 uur 37min
368 Pagina's
bookCoverFor

Samenvatting van het boek

In Barkley Cove, een rustig stadje aan de kust van North Carolina, gaan al jarenlang geruchten over het moerasmeisje. Kya is in haar eentje opgegroeid in het moeras. Hier voelt ze zich thuis. De natuur is haar leerschool. Dan komt de tijd dat ze ernaar verlangt aangeraakt te worden en lief te hebben. Twee jonge mannen uit de stad raken geïntrigeerd door haar fascinerende schoonheid. Wanneer een van hen dood wordt gevonden, valt de verdenking onmiddellijk op Kya.

Het moerasmeisje: een bedwelmende debuutroman over een geïsoleerde jonge vrouw, die in de wildernis van het diepe zuiden van Noord-Amerika weet te overleven. Het is wel duidelijk dat de auteur hier zelf vandaan komt. Haar prachtige, dampende proza is onvergetelijk.

Auteur(s):

Voorlezer(s):

Vertaler(s):

Mariëtte van Gelder

Soort:

E-book, Luisterboek

Tijd luisterboek:

11 uur 37min

Pagina's e-book:

368

Categorieën:

Talen:

Nederlands

Gepubliceerd:

8-1-2020

Uitgever luisterboek:

Overamstel Uitgevers

ISBN luisterboek:

9789044358926

Uitgever e-book:

Overamstel Uitgevers

ISBN e-book:

9789044358919

Wat anderen vinden

Recensies over Daar waar de rivierkreeften zingen – E-book, Luisterboek

Prachtig boek! Ongelooflijk meeslepend en hartverscheurend. Sanne Bosman heeft een mooie stem, maar ze spreekt gedurende het boek woorden verkeerd uit. ‘Meanderen’ met de klemtoon verkeerd.’ ‘Bougie’, omdat ze niet weet hoe ze het uitspreekt en zo zijn er nog een paar woorden. Ook stemmetjes zijn soms vreemd uitgevoerd. Een hoog stemmetje als het een man betreft. Soms leest ze woorden die er niet staan. Dat vind ik ergerlijk. Als je leest, moet je wel weten wat je leest.

Arianne

😍😍

Berith

Mooi verhaal en prachtig voorgelezen!

Anke

Prachtig verhaal, die wordt voorgelezen door een heel prettige stem. Kon niet stoppen met luisteren..

Sandra