Cursus Antiek voor verdwaalde zielen- Åsa Hallengård

8 uur 35min
306 Pagina's
Antiek Serie
bookCoverFor

Overzicht

Zeer tegen haar zin wordt Kristina gebombardeerd tot cursusleider van een cursus Antiek herkennen. Ze wil helemaal geen nieuwe mensen leren kennen en thuis is ze het meest op haar gemak. Maar is dat wel zo? Welke geheimen draagt ze met zich mee?
Martin en Maria, een echtpaar van middelbare leeftijd, worstelen met hun slechtlopende relatie. De cursus is een laatste redmiddel om hun huwelijk te lijmen. Klara, een jonge, onzekere, alleenstaande moeder, wint de cursus bij toeval in een wedstrijd. Kan ze haar winst misschien verkopen, zodat ze er zelf niet naartoe hoeft? Weduwnaar Per-Olof wordt door zijn dochters overgehaald, zodat hij weer eens onder de mensen komt. Peter, die kok is, is eigenlijk de enige die ernaar uitkijkt om meer te weten te komen over antiek.
Als de cursus vordert, wordt het lot van de cursisten met elkaar verweven. Er worden vriendschappen gesmeed, er hangt liefde in de lucht en wraak is zoet. Cursus Antiek voor verdwaalde zielen is een hartverwarmende feelgood-roman.

Åsa Hallengård is een Zweedse schrijfster en lerares, die in 2019 debuteerde met haar feelgood-roman Cursus Antiek voor verdwaalde zielen.
Verteller(s):
Vertaler(s):
Rask Translations /Marika Otte
Soort:
E-book, Luisterboek
Tijd luisterboek:
8 uur 35min
Pagina's e-book:
306
Talen:
Nederlands
Gepubliceerd:
2-12-2021
Uitgever luisterboek:
Saga Egmont
ISBN luisterboek:
9788726932942
Uitgever e-book:
Saga Egmont
ISBN e-book:
9788726932775

© Saga Egmont (Luisterboek)

© Saga Egmont (E-book)