Bridget Jones: mad about the boy

Bridget Jones: mad about the boy

Beschrijving van het boek

Veertien jaar nadat ze Mark Darcy heeft ontmoet, heeft Bridget's leven onverwachtse wendingen genomen. Maar ondanks de nieuwe uitdagingen van online daten, alleenstaand ouderschap, veranderende kledingmaten en verbijsterend complexe apparatuur, is ze nog steeds dezelfde onbedwingbare en innemende persoon die we ons allemaal herinneren van de eerdere boeken. Terwijl Bridget zich een weg baant door nieuwe problemen zoals vernederingen tijdens een schoolfeest en generatieoverschrijdende seks, leert ze dat het leven nog niet voorbij is als je een leesbril nodig hebt.

'Mad about the boy' zit boordevol geestige observaties over de perikelen en absurditeiten van onze tijd en is zowel schandalig komisch als oprecht ontroerend.

Helen Fielding (1958) is een Engelse journaliste en de auteur van de bestsellers 'Bridget Jones: het dagboek', 'Bridget Jones: het nieuwe dagboek', 'Bridget Jones: mad about the boy' en 'Bridget Jones's baby: de dagboeken'. Ze schreef ook mee aan het script van de verfilmingen met Renée Zellweger in de hoofdrol. Van de boeken in de serie zijn tientallen vertalingen verschenen, waarvan miljoenen exemplaren zijn verkocht. Ondertussen is Bridget Jones uitgegroeid tot een van de populairste fictieve personages van de 21ste eeuw.

Nederlands

Wat anderen vinden

Recensies over Bridget Jones: mad about the boy

Er zijn nog niet genoeg beoordelingen

Er zijn nog niet genoeg beoordelingen