Beter op reis

Hoe leukemie ons leven voor altijd veranderde

Beoordeling 4.9
4 uur 58min
bookCoverFor

Beschrijving van het boek

In het inspirerende boek Beter op reis vertellen Viora Rebergen en Joost van Willigenburg, bekend van het reiskanaal Be More Unicorn, hun indrukwekkende verhaal.Als Viora te horen krijgt dat ze acute lymfatische leukemie heeft verandert alles: haar bruisende leven waarin ze samenwoont met haar vriend Joost, vijf keer per week sport en fulltime werkt staat volledig op zijn kop. In Beter op reis beschrijven Joost en Viora de rollercoaster waarin hun leven is veranderd: de gekke en aangrijpende situaties in het ziekenhuis, de hoop en wanhoop, kleine overwinningen en grote mijlpalen en hoe ze elkaar en hun relatie op de been houden. Na tweeënhalf jaar ziekenhuis wordt Viora genezen verklaard. Ze laten alles achter zich om hun droom waar te maken, en vertrekken voor een jaar op wereldreis.

Beter op reis is ontroerend en aangrijpend, maar ook optimistisch en ontzettend vrolijk: indrukwekkende anekdotes worden afgewisseld met hilarische verhalen van Joost en Viora, elk vanuit hun eigen perspectief. Een inspirerend boek voor iedereen die zich afvraagt wat écht belangrijk is in het leven.

Tijd luisterboek:

4 uur 58min

Talen:

Nederlands

Gepubliceerd:

15-1-2021

Uitgever luisterboek:

Xander Uitgevers B.V.

ISBN luisterboek:

9789401614962

Wat anderen vinden

Recensies over Beter op reis –
Luisterboek

Fijne stemmen om naar te luisteren en een mooi leuk met emotioneel verhaal

Marie-Louise

Het was een aangrijpend boek. Maar heel mooi. 👍

Anja

🥲

Nergiz

Heerlijk ontroerend, verdrietig maar zeker ook opbeurend om met Viora en Joost op reis te gaan. Ik luisterde dit boek tijdens mijn vakantiereis en terwijl ik zelf ziek op bed lag. Een betere timing had ik niet kunnen bedenken. Zo fijn ook dat ze het zelf hebben ingesproken. En leuk dat er zoveel beeldmateriaal te vinden is. maakt het extra bijzonder.

Kirsten