Alles naar wens

- Myra Slot

10 uur
bookCoverFor

Overzicht

Alles naar wens is de zelfstandig te beluisteren opvolger van Alles volgens plan.

Barbara runt samen met haar moeder een klein hotel in Zuid-Duitsland. Ze is op en top gastvrouw en doet alles om het anderen naar de zin te maken. Dus als haar vader, die ze al tien jaar niet in het echt heeft gezien, haar vraagt om op haar zesjarige halfbroertje en -zusje te passen, terwijl hij en zijn vrouw naar Spanje moeten voor een begrafenis, aarzelt ze geen moment.

Barbara reist af naar Giethoorn, waar ze ontdekt dat haar grootouders een vervallen zomerhuisje bezitten. En omdat Alec Frank, de beroemde sexy muzikant die ze vorige zomer ontmoette, een rustige plek nodig heeft om nieuwe liedjes te schrijven, biedt ze aan om het voor hem weer bewoonbaar te maken.

Alec besluit haar te helpen en haalt gevoelens bij haar naar boven die ze sinds de breuk met haar ex diep weggestopt heeft. Gevoelens die ze eigenlijk niet wil voelen. Want vallen voor een wereldster: dat kan toch nooit goed gaan?

Alsof dat allemaal nog niet voor genoeg hectiek in haar leven zorgt, vinden ze in het huisje ook nog een hartverscheurende brief die allerlei vragen oproept. Barbara is vastbesloten het geheim dat het huisje verbergt, te ontdekken. Maar wil ze de waarheid wel weten?

Auteur(s):

Soort:

Luisterboek

Tijd luisterboek:

10 uur

Categorieën:

Talen:

Nederlands

Gepubliceerd:

14-9-2021

Uitgever luisterboek:

Lind & Co

ISBN luisterboek:

9789179957872

© Lind & Co (Luisterboek)